O nama

SL Agrosolution

Partner za modernizaciju i automatizaciju u poljoprivredi

Naš početak

Osnovana 2017. godine sa jasnom vizijom, kompanija SL Agrosolution je posvećena misiji pomaganja poljoprivrednicima u izazovima modernizacije rada i procesa u poljoprivredi.

Prepoznajući potrebu za naprednim tehnološkim rešenjima koja mogu olakšati svakodnevne obaveze, naša kompanija se fokusira na automatizaciju procesa, čineći poljoprivrednu proizvodnju efikasnijom i profitabilnijom za sve učesnike.

Od samog početka, cilj nam je bio da pružimo podršku poljoprivrednicima kroz inovativne tehnologije i pristupe koji transformišu tradicionalne metode rada. Razumemo izazove sa kojima se poljoprivrednici suočavaju – od upravljanja velikim površinama zemljišta do optimizacije resursa i povećanja prinosa, i naša misija je bila da ponudimo rešenja koja direktno adresiraju ove potrebe.

SL Agrosolution danas

Ulaskom u 2024. godinu, SLAgrosolution je napravio značajan korak napred postavši ekskluzivni distributer FJDynamics autopilot navigacije i opreme za traktore. Ovo partnerstvo nas je pozicioniralo na čelu tehnološke revolucije u poljoprivredi, omogućavajući nam da ponudimo najnaprednija rešenja za automatizaciju i navigaciju koja su specijalno dizajnirana da zadovolje potrebe savremenih poljoprivrednih operacija.

Zahvaljujući našem fokusu na kvalitet, inovacije i pouzdanost, SLAgrosolution nastavlja da raste i evoluira u skladu sa potrebama poljoprivrednika. Nadamo se da ćemo u narednim godinama dodatno doprineti sektoru poljoprivrede, olakšavajući obaveze poljoprivrednicima i podižući standard u efikasnosti, produktivnosti i održivosti.

Naša posvećenost ne prestaje sa dostavom vrhunske opreme. Pružamo sveobuhvatnu podršku kroz terenske servise, rezervne delove, i call centar, osiguravajući da naši klijenti dobiju ne samo alate, već i znanje i podršku potrebnu za maksimalno iskorištavanje tehnologije u svoju korist.

Kako se poljoprivreda nastavlja razvijati, SL Agrosolution ostaje predan partner u težnji ka naprednijoj i produktivnijoj budućnosti za sve poljoprivrednike