FJDynamics GPS AT2 navigacija

Saznaj više

FJDynamics GPS navigacija

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Povećajte efikasnost uz napredno upravljanje i prilagođavanje terenu.

FJD AT2 Auto Steer System kombinuje GNSS i RTK tehnologiju kako bi garantovao tačnost od 2,5 cm od prolaza do prolaza na bilo kojem terenu.
Kompatibilan je sa širokim spektrom poljoprivrednih mašina i raznovrsnih alata. Sa ovim sistemom možete smanjiti preskakanja i preklapanja, uštedeti na troškovima ulaganja, raditi noću, i sačuvati svoj vrat od konstantnog okretanja napred-nazad.

Pružajući podršku za širok spektar poljoprivrednih mašina, naš sistem podržava glavne marke traktora, kombajne i opremu za zaštitu bilja.
*Primenljivo na verziju 4.1.2.5x i kasnije verzije.

Advanced-Guidance-Line

Sistem omogućava podešavanje vodilja/AB linija za navođenje radi poboljšane tačnosti i olakšava deljenje ovih linija između dva traktora koja rade unutar istog polja.

Pouzdana preciznost je zagarantovana čak i na zahtevnijem terenu poput brdovitih predela, nagiba i grubog tla.

Pojednostavljen program omogućava lako prebacivanje vodilja i granica, štedeći vam vreme uz pružajanje brzog i preciznog pristupa željenim funkcijama ili unosima.

Osnovne informacije, kao što su granice i vodilje kreirane na platformi, mogu se sinhronizovati sa kontrolnim terminalom radi poboljšanja efikasnosti upravljanja.

Nova definicija preciznosti

FJD AT2 nije pogodan samo za standardne (kvadratne) njive, već je sposoban i za planiranje putanja okretanja prema složenim ivicama/granicama njiva, kao i za automatsko generisanje ivičnih putanja sa U-obrtima.

Unapredite svoje poljoprivredno poslovanje uz FJD AT2 sistem za automatsko upravljanje


FJD AT2 sistem za automatsko upravljanje se sastoji od upravljačkog motora i volana. Obezbeđuje pravilno funkcionisanje čak i u teškim uslovima i jednostavno menjanje između automatskog upravljanja i ručne kontrole. Nema potrebe za promenom originalnog hidrauličnog sistema traktora.

U-Tehnologija skretanja: Lagani zaokreti – Pametna poljoprivreda

Dizajniran da omogući glatko automatsko skretanje vašeg traktora na krajevima redova, ovaj sistem poboljšava manevrisanje i osigurava neprekidan rad u vašim svakodnevnim poljoprivrednim operacijama.

Smart U-Turn vs. Basic: Šta je najbolje za vaše zemljište?

Istražite razlike između funkcionalnosti Smart U-Turn (Pametne U-Tehnologije skretanja) i Basic U-Turn (Standardne tehnologije skretanja) kako biste unapredili svoje poljoprivredne navike. Smart U-Turn je idealan za prostrane površine, nudeći sveobuhvatno planiranje putanje i automatizovani manevar, dok se Basic U-Turn prilagođava različitim veličinama polja sa svojim jednostavnim, ručnim izvođenjem okreta. Obe opcije podržavaju dvosmerne okrete, ali se Smart U-Turn dodatno ističe upravljanjem rubnim delovima i sprečavanjem preklapanja, osiguravajući efikasnije operacije u raznovrsnim poljoprivrednim okruženjima.

Smart U-turn
Smart U-turn

Basic U-turn(Ω shape & fishtail shape)
Basic U-turn(Ω shape & fishtail shape)
Suitable For
Large fields
Any field shape, especially small ones
Path Planning Complete path for the whole task
Path for one turn
Automatic Turnaround
One click for each turn
U-turn Direction Both right and left
Both right and left
Headland Closing
×
Boundary Warning

Overlap Avoidance Skip worked area when planning the path
×

ISOBUS VT/TC*


Jednostavno povezivanje i kontrolisanje različite mašinerije uz korišćenje samo jednog terminala
**Primenjivo na verziju 4.1.2.5x i novije

Vaš partner za sva godišnja doba

Oranje

Setva

Prskanje

Žetva

Dodaci

FJD V1 Bazna Stanica

Pruža tačne pozicije čak i u teškim uslovima uz globalnu pokrivenost signala

FJD Wi-Fi Kamera

Šalje snimke u realnom vremenu (1080P) na kontrolni terminal s udaljenosti do 20 metara, čak i noću (omogućen infracrveni noćni režim)

FJD Easy Control

Omogućava upravljanje FJD AT2 sistemom uz pomoć daljinskog upravljača kada je ekran na dodir izvan dohvata

STOJIMO NA RASPOLAGANJU ZA SVA PITANJA!

“U SL Agrosolution svaki dan dolazimo na posao sa istim ciljem – da omogućimo našim korisnicima i budućim kupcima optimalna tehnička rešenja, najbolje moguće usluge i apsolutnu podršku!”

Kontaktiraj nas